Fumam si ne luam produse originale de pe smokers.ro

Buna seara,

Revin cu un articol nou despre produsele care le-am comandat pentru bricheta Zippo. Fiecare comanda presupune multa cercetare deoarece vrei ca produsele pe care le comanzi sa fie calitative. Pe internet gasesti orice, dar nu poti avea siguranta ca si lucrurile pe care le iei sunt originale. Dintre toate site-urile gasite, siteul: smokers.ro  l-am gasit cel mai credibil si cu o varietate de produse. Eu aveam nevoie doar de benzina pentru a reincarca bricheta, dar nu m-am putut abtine si am mai comandat si alte produse precum: Set 6 pietre Zippo – ambalaj individual carton si Fitil Zippo pentru orice eventualitate. Produsele mi-au venit in 24 de ore de la plasarea comenzii. Trebuie sa mai precizez ca sunt foarte draguti si amabili oferindu-ti informatiile de care ai nevoie. Inainte de a pune comanda la curier sau posta, te suna un domn si iti exemplifica produsele pe care le-ai comandat si te intreaba daca mai esti de acord cu comanda ta.

Dar cum uneori reusesc sa distrug un lucru fara sa vreau, am fost nevoit sa folosesc unul din produsele comandate. Am fost inspirat sa imi iau setul de pietre. Am fost nevoit sa schimb piatra deoarece nu mai facea scanteie de aprindere a brichetei. Rezultatul a fost cel asteptat, piatra functiona.

Cei de la smokers.ro au pagina de internet foarte simpla si foarte bine impartita pe categorii. Din pacate, nu le-am gasit si pagina de facebook, dar puteti sa comandati produsele lor direct de pe site-ul lor.  Poti cauta ce vrei si sa gasesti produsul de care ai nevoie extrem de repede.

Recomand cu incredere: http://www.smokers.ro unde gasiti produsele de care aveti nevoie in cazul in care doriti sau aveti nevoie de brichete si accesorii originale avand un raport de calitate-pret foarte bun. Pe mine ma gasiti, ca de obicei si pe pagina mea de facebook: Pareri despre tot si toate .

Va multumesc mult si va doresc o seara frumoasa!

V.E.DSC_0122