Tableta Samsung Tab S!

Samsung a lansat pe piata internationala o tableta cu o gama larga de caracteristici si functii care iti vor usura viata in cateva momente. Samsung prezinta tableta Galaxy Tab S cu un ecran de dimensiunea 10, 5 inch, o rezolutie de 2560X1600, 16 milioane de culori, cu un procesor de 1, 9 GzHz, Ecranul Super Amoled genereaza culori vii si pline de viata.  Galaxy Tab S vine cu o functie importanta pentru cei care doresc sa lucreze in acelasi timp pe mai multe ferestre: MultiWindow. Aceasta va ajuta sa fiti multitastinkg. De asemenea, veti mai gasi si functia Scaner amprenta care se realizeaza printr-o simpla atingere. Datorita senzorului incorporat aceasta genereaza o serie de functii mai mici, ca de exemplu: blocare si deblocare, inlocuire ID si parola, conectare in modul mai multi utilizatori si ascundere continut confidential. O alta functie importanta mai este si Remote Pc care va ajuta sa comandati si editati programele si cand nu sunteti acasa, dar trebuie sa fie sincronizata la calculator. Acestea sunt doar cateva din multitudinea de functii ce va asteapta la aceasta tableta. La instalarea de programe noi , nu exista probleme. Acestea se instaleaza din Magazin Play foarte usor.

Tableta Samsung este facuta dintr-un material solid si rezistent la praf si zgarieturi.

Cu toate ca este o tableta buna si puternica, aceasta are si si o mare problemea. De exemplu, vechea problema a gadget-urilor Samsung,  bateria,  aceasta nu dureaza aproape deloc tinand cont ca este o tableta si ar putea avea rezistenta a bateriei o perioada mai lunga. Este o problema deoarece nu poti sta constant cu ea in priza daca vrei sa te uiti la film sau sa citesti o carte.

Cu toate acestea, Tableta Samsung Galaxy Tab S este una dintre cele mai bune tablete pe piata si poate fi folosita in diverse situatii. Aceasta poate fi folosita cu tastatura Samsung pentru o utilizare mai usoara si completa,  in cazul in care doriti sa lucrati in Microsoft Office si nu numai.

Pretul tabletei este unul accestibil in momentul actual. Puteti sa o gasiti si la oferta pe site-ul celor de la samsung: http://www.samsung.com/ro.

O recomand cu caldura! Nu o sa va para rau de alegerea facuta.

Va multumesc si va astept si pe pagina mea de facebook: Pareri despre tot si toate .

DSC_0076 DSC_0077 DSC_0078