Husa cu tastatura pentru Samsung Tab S

Tastatura Samsung se conecteaza prin Bluetooth la tableta, conectarea facandu-se rapid. Are un aspect frumos si elegant fiind destul de rezistenta.  Tastatura reuseste sa ofere tabletei Samsung Tab S un aer sofisticat. Am reusit, o data, sa o scap pe jos si a rezistat functionand in continuare la fel de bine. Bateria la tastatura tine mult si nu stai cu grija ca ramai fara baterie la ea. Ai un led care te anunta cand i se termina baterie si trebuie pusa la incarcat. In partea superioara(de sus) veti gasi butonul de on/off al tabletei si o mufa de conectare pentru incarcarea acesteia.

Acum un minus, cel putin din punctul meu de vedere, este faptul ca  nu are un sistem de prindere mai bun si in momentul cand este conectata la Tableta Samsung Tab S nu se comporta ca un device compact. Astfel, tastatura devine mai mult un suport de sustinere al tabletei in momentul cand o folosesti.

Pentru cei care doresc sa foloseasca Tableta Samsung Tab S ca un laptop, ar trebui sa ia in considerare si aceasta tastatura.

O recomand cu incredere!

Va multumesc mult!

V.E.

Va astept si pe pagina mea de facebook: Pareri despre tot si toate

DSC_0080 DSC_0081 DSC_0079 DSC_0076