Ce alegem, ochelari de soare din lemn sau ceasuri din lemn, de pe www.plantwear.ro în acest sezon? Unicitate?

Ce inițiativă genială de a crea ochelari de soare din lemn și ceasuri din lemn. Mă face să îmi aduc aminte de parfumul vremurilor trecute, de perioada când România era un cunoscut exportator fin de mobilă din lemn de calitate. De asemenea, mă face să îmbrățișez și să îmi doresc o pereche de ochelari, respectiv ceas din lemn.

În sfârșit o colecție de produse românești care amintește de resursele nesfârșite pe care le are țara noastră.  Pădurile pline de lemn mă fac să imi aduc aminte de zilele infinit de frumoase petrecute în munți și suprafețele întinse de copaci crescuți în sălbăticie.

Ce încântatoare sunt momentele când reușești sa te bucuri și să te remarci prin mulțime prin produsele pe care le porți. Lemnul oferă acel ceva pe care restul de lucruri nu îl pot oferi,  nu îl au, este unic. Culoarea și simplitatea lucrurilor făcute din lemn te fac să realizezi și mai tare că ai nevoie de suprafețe intinse de pământ ce trebuie a fi împădurite și reîmpădurite constant.

Doar gândindu-mă la ce înseamnă să prelucrezi lemnul, încep să realizez că e nevoie de mult efort și răbdare. Măiestria și dexteritatea cu care este transformat pentru a crea ceasuri din lemn sau ochelari de lemn înseamnă putere de muncă și idealism pentru a duce munca începută până la final. Eu, personal, nu aș avea răbdarea să fac asta. Mecanismele și secretele prin care trece lemnul pentru a ajunge la forma finală, cea pe care o vedem noi, sunt cunoscute numai de persoanele care găsesc pasiunea și finețea în așa ceva. Faptul că ceasurile si ochelarii de soare sunt facute hand-made face ca totul să devină și mai impresionant si diferit deoarece nu se dorește a se lucru cu mașinăriile secolului XXI. Lucrurile ce sunt făcute de mâna omului sunt sfinte și rezistă în timp.

În România începe să se dezvolte lucrurile care sunt făcute hand-made, iar oamenii încep să observe diferențele dintre un lucru făcut manual și de o mașinarie automată. Îmi doresc mult ca ochelarii de lemn și ceasurile din lemn să fie văzute cu alți ochi deoarece nu totul înseamnă firma pe care o porți, ci calitatea unui lucru, iar www.plantwear.ro reușește să întrunească toate condițiile necesare ca tu să te simți diferit față de restul lumii.

Întodeauna am fost o persoană mai eclectică și sunt mândru de acest concept care se dezvoltă pe piața românească. De asemenea, consider că mi se potrivesc stilului de viață: aventuros, minuțios la detalii, nonconformist, extravagant, vizionar, original și cosmopolit. Ochelarii de soare care cred ca mi s-ar potrivi, aleși de pe site-ul www.plantwear.ro, sunt: Ochelari de soare din lemn-Seria Fresh .

Eu vă aștept și pe pagina mea de facebook: Pareri despre tot si toate .

Vă mulțumesc mult!

V.E.

Fresh-Mahogany-Grey-2-1000x360 Fresh-Oak-grey-2-1000x366 Urban-Series-White-Black-edition-1