Produsele de pe fashionvictims.ro/

Vine iarna si noi suntem pregatiti!!!

Acum trei saptamani, parintii mei s-au gandit ca e timpul sa isi reinoiasca perechile de incaltari pentru iarna. Zis si facut. Am inceput sa cautam diverse site-uri unde putem gasi incaltari bune la preturi accesibile. Din cautare in cautare, am dat de Fashion Victims, un site de incaltari cu cerintele cautate anterior. Dupa doua zile de cautari intense si discutii ce incaltari sa isi comande, s-au hotarat intr-un final. Mare mi-a fost bucuria cand am plasat comanda deoarece eram curios cat de serioasa e firma si daca ce am comandat sunt de calitate. Comanda se plaseaza foarte usor si primiti emailuri pentru fiecare pas ce il faceti. De exemplu, eu am primit un email de creare cont, unul de plasare a comenzii, apoi primirea comenzii si factura si ultimul precum ca a fost plasata la curier. Intre timp, o domnisoara foarte draguta te suna si iti da detaliile necesare si iti raspunde in cazul in care ai nelamuriri. Eu am plasat comanda intr-o zi de vineri, sambata am fost sunat de confirmare si marti am fost sunat de curier sa vin sa imi iau coletul. Pe site, e trecut 24, maxim 48 de ore de la momentul in care esti sunat. A durat mai mult deoarece eu am prins Black Friday.

Imediat cum am ajuns acasa cu coletul, primul pas a fost sa fac cateva poze si apoi sa iau o foarfeca si sa il deschid. Produsele au fost cele comandate cu numarul potrivit. Singura mea nemultumire a fost ca nu au pus ambele perechi de incaltari in cutie asa cum este normal si au pus doar o pereche. Consider ca nu este normal acest lucru deoarece curierul nu are grija de produsele tale daca nu scrie „FRAGIL”. Pentru acest lucru, voi acorda un minus celor de la Fashion Victims . Dupa trei saptamani de purtari intense, a fost o alegere buna sa comandam de pe acest site. Il recomand cu drag tuturor si sper sa fiti si voi multumiti de produsele de pe site asa cum sunt parintii mei.

Pe site -ul celor de la Fashion Victims gasiti foarte multe perechi de incaltari, atat de dama, cat si barbatesti pentru toate gusturile.  De aceea, cautarile la mine au durat doua zile.

Puteti sa ii gasiti la adresa aceasta:  Fashion Victims

Va multumesc si nu uitati sa treceti si pe pagina de facebook : Pareri despre tot si toate .

Reclame