Sa citim o carte dintr-un bradut de carti!!!

Aflata la cea de a doua editie, „O, brad din cărți!”, Editura Litera ofera companiilor si institutiilor din Bucuresti si apropierea acestuia, carti pentru a face un bradut. Este cea mai buna idee de brad existenta in momentul actual deoarece conservam si pastram brazii naturali. In momentul in care  ai pofta sa citesti, poti sa iei o carte din acest bradut si sa te relaxezi.  Editura Litera ofera 200 de carti pentru 10 companii inscrise in competitie. Pentru a te inscrie in aceasta competitie este nevoie sa accesezi aplicatia de pe pagina de facebook a Editurii Litera. Va puteti inscrie pana pe 15 decembrie, iar castigatorii concursului vor fi anuntati ulterior pe pagina de facebook a Editurii Litera.

Dupa ce sarbatorile trec, fiecare companie poate sa pastraze cartile pentru angajatii sai sau sa le doneze unor biblioteci, scoli sa.

Intr-un comunicat de presa, directorul executiv al Editurii Litera, Marin Vidrașcu, spunea: „Este al doilea an în care aducem, prin cărți, Crăciunul  în companiile din București, din convingerea că în preajma lor devenim cu toții mai buni, din multe puncte de vedere. Realizarea unui brad din cărți este o activitate relaxantă și creativă între colegii de serviciu, iar rezultatul este inedit. Abia așteptăm să vedem brazii din cărți!”.

Credeti ca cei de la Editura Litera au venit cu o idee buna? Ar trebui si alte edituri sa preia ideea si sa o extinda la nivel national? Eu, unul, ofer un plus Editurii Litera pentru aceasta initiativa.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de facebook a Editurii Litera unde puteti gasi si noutatile editoriale, dar si ofertele in aceasta perioada. De asemenea, puteti vizita si pagina de facebook a blogului meu, Pareri despre tot si toate .

 

Sa fim mai buni si sa citim o carte! Spor la citit!

cover