Iepurasul de Paste vine o husa de pe eastcom.ro

Husele de telefon au apărut ca o necesitate pentru a proteja smartphone-urile.  În momentul actual găsim sute de site-uri care vin cu diverse oferte si mai multe modele de huse pentru protecția telefonului dumneavoastră. În schimb, eu vreau să vă vorbesc doar despre un site care mi se pare genial si are oferte bune si huse de calitate.

East Com Trading vine pe piața românească cu produse de import și distribuite din Statele Unite ale Americii. Este singurul reprezentant oficial al produselor Ringke by RearthUSA, Anker by Dr. Dre, Mpow: baterii externe si dedicate pentru telefoane mobile, incarcatoare de birou, solare si de masina, suporți de birou pentru telefoane mobile, GProtect: folii de sticlă securizată pentru protecția display-urilor telefoanelor mobile, Arium, Moshi: folii speciale protecție display telefon și Mophie: huse cu încărcare pentru smartphone.  East Com Trading are sediul principal în București, dar îl găsiți și online pe : eastcom.ro . Intrați pe site-ul lor și alegeți să vă faceți mici cadouri cu ocazia sărbătorilor pascale sau chiar sa oferiți mici atenții celor dragi. Ce sărbătoare e fără cadouri, mai ales dacă sunt dăruite din inimă și le mai aduce și iepurașul? Lucrurile simple sunt cele care înseninează ziua celor din jurul dumneavoastră.

Eu pentru Paște mă gândesc să mă reînoiesc cu o husă pentru telefonul meu: Sony Xperia Z3. Husa aleasă de mine e: Husa Sony Zperia Z3 Ringke FUSION CRYSTAL VIEW TRANSPARENT  la un preț foarte bun și o să mai primesc și un cadou: folia de protecție display Ringke.  Husa aleasă de mine este făcută dintr-un material policarbonat transparent, ușoară, subțire și este tratată special pentru a fi anti-zgâriere. Chiar am nevoie de o asemenea husă pentru telefonul meu. Marginile de tip Bumper  reușesc să absoarbă șocurile și păstrează telefonul intact. De asemenea, este special creată pentru a proteja telefonul de praf și reușeste să imbunătățească timpul de răspuns la un apel față de restul huselor găsite pe piață. Fiind o husă perfect transparentă, voi avea posibilitatea de a o personaliza cum vreau eu cu diverse imagini.

Cu siguranță îmi voi lua această husă. Merită și o să imi scoată și telefonul în evidentă. E cea mai potrivită husă.

În momentul actual, pe eastcom.ro găsiți reduceri foarte bune și prețuri exceptionale.

Produsele Eastcom le găsiți și în magazinele: Emag, Ilex și Digiland.

Eastcom vă oferă o gamă largă de produse și aveți posibilitatea de a le avea acasă ăn maxim 48 de ore. De asemenea, în cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele alese, banii vă sunt returnați sau vă alegeți un alt produs. Produsele eastcom vin și cu o garanție ceea ce garantează calitatea produselor. Personal, eu nu am primit garanție la nici o husă pe care am cumparat-o până în momentul actual.

Dumneavoastră ce aștepți să intrați pe: eastcom.ro și să vă faceți micile cadouri înainte de Paște?

East Com Trading o găsiți și pe pagina de facebook: Eastcom.ro, iar pe mine pe: Pareri despre tot si toate.

Va multumesc !

V.E.

ringke-fusion-sony-xperia-z3-crystal-view-transparentcadou-ringke-invisible-screen-defender Z3_sub_thum_flim Z3_sub_thum_keep_the_design