Sapun natural lucrat la Jurilovca

Jurilovca, o localitate aflată în județul Tulcea cu ieșire la Gura Portiței și la Delta este în continuă dezvoltare. Cum pescuitul în zona a devenit o problemă din cauză lipsei de pește, localnicii au început să devină întreprinzători.

O doamnă din comună, și-a deschis acasă, în proprie curte, o firmă de făcut săpunuri naturale. O inițiativă de admirat și sper să îi aducă multe beneficii și colaborări pe termen lung.

Revenind la subiectul despre care vreau să vă vorbesc, pot spune că le-am încercat și sunt naturale.

Săpunurile ,, Eldi,, uimesc încă de la început: au un miros aparte foarte plăcut și au o culoare naturală, neprelucrată de sute de mașinării și chimicale. Femeia întreprinzător reușeste să creeze săpunuri cu mai multe tipuri de miros și efecte. Săpunul încercat de mine a fost cel cu miere și mușețel, iar principalul său benefiu a fost hidratarea pielii. Pot spune că încă de la primele două utilizări simți cum pielea ta e mai hidratată și mai fină. Săpunul se simte altfel la atingere. Aș dori să mai încerc și restul de săpunuri, dar în viitorul apropiat voi face asta și voi reveni cu un articol. Tot ceea ce pot spune e că lucrurile naturale sunt cele mai benefice organismului, iar în cazul în care doriti să cunoașteti efectele adevărate ale unui săpun, eu propun să îl încercați pe acesta.

Prețul pentru un asemenea săpun este destul de ieftin tinând cont că este natural și făcut handmade. De asemenea, aceste săpunuri pot fi oferite și cadouri cu diverse ocazii.

Din păcate, doamna nu are o pagina de facebook pentru săpunurile dumneai și îi propun să își deschidă o pagină care să descrie personal ideea de afacere pe care a pornit-o și să ofere diverse poze pentru a atrage un public mai mare. În cazul în care doriți să cumpărați sau să aflați mai multe informații vă las pagina de facebook a dânsei: Livia Gubrei .

O felicit pe doamnă pentru inițiativă și îi doresc spor la muncă în continuare.

Pe mine ma găsiți și pe pagina de facebook: Pareri despre tot si toate !

Vă mulțumesc!

DSC_0048